Cat costa sa construiesti o casa. Orientativ pret pentru 100 mp

Cat costa sa construiesti o casa. Orientativ pret pentru 100 mpSubiectul asta este mereu de actualitate si despre costul construirii unei case e mereu de adaugat cate ceva. Mai ales dupa ce ati vazut atatea proiecte frumoase prezentate aici. Da, in acest clip chiar o sa va spun cat costa sa construiesti o casa si am luat ca etalon o casa de 100 de mp suprafata construita.
Totusi, tin sa scot in evidenta faptul ca nimeni nu stie exact cat costa deoarece fiecare proiect de casa este unic in felul sau. La fel cum sunt si pretentiile oamenilor care isi construiesc o casa. De aceea este bine sa ii ascultati doar pe cei care si-au construit o casa, ma refer la beneficiari aici, doar ei au dreptul sa spuna costul.
Sursa imaginilor din fundal este artevis.ro. Abonează-te la canalul Idei Amenajări
!

source

32 thoughts on “Cat costa sa construiesti o casa. Orientativ pret pentru 100 mp

 1. 1:49 , idiotul ala a trasat pamantul ca si pe foaia a4 din proiect :))) eu stiam ca se traseaza frosimile de pereti nu simple linii , de unde stie ala care sapa pe care parte a liniei trebuie sa fie santul :))) logic tr sa fie arhitect si escavatoristul

 2. Cu bani ăștia iti iei un apartament in oras in pana mea , nu-i adevarat trebuie sa fii prea prost sa dai atatia bani sa faci o casa si mai ales de 100 de mp😂😂

 3. Super video, am însă o mică observatie legat de etape, cadastrul pentru casă se face după finalizarea execuției mai exact dupa obtinerea procesului verbal de receptie. In prima fază se va face doar ridicarea topografica si trasarea constructiei.

 4. Am un teren de 13 m lățime, și 100 lungime, pe lungimea lui se afla un drum, iar pe latura cealaltă un vecin. Pot construi daca nu am 3 m distanta de vecin și 7 de drum?

 5. 25000 manoperă nu este un preț aberant,în funcție de zona in care stai poate fi puțin mai mic sau mai mare,acum sa facem un mic calcul la prețul manoperei din zona mea, Argeș:
  -7000e la roșu
  -tencuiala 1500e
  -Izolatie 600e
  -decorativa 500e
  -glet 2400e
  -lavabila 800e
  -gresie, faianță aprox 15e mp
  -instalatia sanitară și încălzirea 1500e
  -Instalația electrică 1500e.
  În Argeș ajungi la aproximativ 17000e manoperă la o calitate buna spre f.buna.

 6. Frate te stimez esti un băiat inteligent dar mai taie din ele .25 de mii de euro pentru o casa de 100mp doar manopera e cam mult. DE unde ai scos prețurile astea,din Franța? Nu de alta dar le dai idei la toți meșterii Manole

 7. Mulți veniți și scrieți aberați…ca a-ți construit cu 45 50 de mi tot cu gard ci gazon…deci chiar nu știți că-ți bani întra într-o casa…
  Am făcut și eu casa recent mam mutat în casa 100mp la sol p+e 100 nu vreau sa zik un preț sa ziceți ca nui adevărat…(casa a fost construita în regim propriu)
  Dar Daniel de la idei chiar știe ce vb nu scoate preturile din burta…a zis minimul…35 de mii..(dacă se respecta proiectul)

 8. 25.000 de mii manopera ?:))
  Ori te ai exprimat gresit, ori esti prezentator pe cartoon netwok. Manopera e maxim 150 euro mp cu TVA sau 110 la negru, cum se mai practica.

 9. Mi se pare putin aberant pretul avand in vedere ca e cam 300-350 eur mp de constructie la cheie. + avize arhitrctura, instalatii etc care ar fi inca 5000 eur (planuri documente)

 10. Cunosc oameni care au făcut casa parter plus mansarda la 100 mp având terenul cu doar 20.000 euro fără mobila… Uși, geamuri și finisaje…

 11. Deci pe scurt. La semi-finisat iesi undeva la 600 euro/mp2. Asta e pretul oriunde in tara pentru casa standard. Acum finisajele? Inca pe atata, daca vrei. Clipul acesta confirma perfect realitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *