Dalam video kali ini Horangi main game The Cat.
Link Game: https://www.roblox.com/games/6114598339/UPDATE-The-Cat-Alpha?refPageId=f07a9da8-dba9-45e5-88c2-c7e68d426824
– – – – – – – – – – – – – – – –
Roblox adalah platform pembuatan permainan yang membolehkan pengguna untuk mereka bentuk permainan mereka sendiri dan memainkan pelbagai jenis permainan yang dibuat oleh pengguna lain melalui Roblox Studio. Roblox menjadi tuan rumah permainan rangkaian sosial yang dibina daripada blok maya seperti Lego.Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif David Baszucki mula menguji demo pertama pada tahun 2004 di bawah nama DynaBlocks (juga dikenali dan dieja sebagai ‘Dynablox’). Pada tahun 2005, ia dinamakan semula Roblox dan tersedia untuk PC. Platform ini dikeluarkan secara rasmi pada September 2006 oleh Roblox Corporation. Sehingga 2017, Roblox mempunyai 64 juta pemain aktif bulanan.

Saya di sini ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang masih setia memberi sokongan kepada saya yang buat video hambar.

– – – – – – – – – – – – – – – – –
🔴 Follow Instagram Horangi 🔴
https://www.instagram.com/horangi99/​……

#RobloxMalaysia​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #Horangi99​​​​​ #TheCat

source

By earmpy

44 thoughts on “Kucing Nak Makan Horangi… [The Cat (Chapter 1 & 2)] (Roblox Malaysia)”
  1. Hora tau tak kenapa saya suka tengok channel horangi99. Mula mula saya bosan sebab ayah saya tak kasi
    Saya cerita game dalam Indonesia tapi saya nampak cerita hora saya cuba la tengok best rupanya saya pun kalau bosan saya pun tengok la channel horangi .teringin nak main dengan hora dalam Roblox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *